|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Disclaimer spirituele mediums
spirituelemediums.nl - Spirituele mediums geven spiritueel inzicht op al je vragen
       
  Spirituele hulplijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door spirituele mediums Daghoroscoop Stier door spirituele mediums Daghoroscoop Tweelingen door spirituele mediums Daghoroscoop Kreeft door spirituele mediums
Daghoroscoop Leeuw door spirituele mediums Daghoroscoop Maagd door spirituele mediums Daghoroscoop Weegschaal door spirituele mediums Daghoroscoop Schorpioen door spirituele mediums
Daghoroscoop Boogschutter door spirituele mediums Daghoroscoop Steenbok door spirituele mediums Daghoroscoop Waterman door spirituele mediums Daghoroscoop Vissen door spirituele mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Spirituelemediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account

Spirituele en persoonlijke innerlijke ervaringen

Disclaimer Spirituelemediums.nl


De disclaimer van Spirituelemediums.nl is van toepassing bij elke bezoek en opvraging van de website Spirituelemediums.nl en dit voor elke pagina, subdomein, mobiele versie,... zowel in als buiten de Spirituelemediums.nl-account. Wanneer u de telefoonlijnen van Spirituelemediums.nl belt, gaat u eveneens akkoord met deze disclaimer. Door raadpleging van deze website of het bellen naar onze telefoonnummers aanvaardt u, de bezoeker dus uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Spirituelemediums.nl kan de bepalingen van deze disclaimer op elke tijdstip steeds eenzijdig wijzigen. Gelieve dus bij elke raadpleging, consult, telefoon of e-mail opnieuw deze disclaimer te raadplegen.

Spirituelemediums.nl werkt alleen met zelfstandige spirituele mediums en staat enkel en alleen in voor het in contact brengen van u als bezoeker van de website Spirituelemediums.nl enerzijds en een zelfstandige spiritueel medium anderzijds. De inhoud van de consults die de zelfstandige spirituele mediums maken via telefoon, e-mail , account, mobiel... zijn geheel voor hun eigen rekening. Wanneer u belt of e-mailt met een spiritueel medium op Spirituelemediums.nl dan brengen wij u alleen in contact met een zelfstandige spiritueel medium. U belt of e-mailt dus niet met een medewerker van Spirituelemediums.nl. U verklaart zich akkoord met het feit dat getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, e-mailconsults en telefoonconsults enkel tussen u en zelfstandige spirituele mediums worden gevoerd en dat wij van Spirituelemediums.nl hier geen deel van uitmaken.

Belt u als gebruiker naar het nummer 0909 -19 19 met zelfstandige spirituele mediums dan kost dit 90 cent per minuut, belt u naar het nummer 0903 - 416 38 met zelfstandige spirituele mediums dan kost dit 150 cent per minuut. Het advies van de zelfstandige spirituele mediums kost vanaf 80 cent per minuut wanneer u als gebruiker via de Spirituelemediums.nl-account belt naar een lokaal nummer.. Wanneer u advies of een vraag stelt aan de zelfstandige spirituele mediums per e-mail kost dit 15 euro / vraag en een e-mailconsult kan enkel via een Spirituelemediums.nl-account tot stand komen.

Spirituelemediums.nl is niet verantwoordelijk voor het aantal zelfstandige spirituele mediums op de website op bepaalde tijdstippen aangezien de zelfstandige spirituele mediums zelf hun werkdagen en werkuren op de website Spirituelemediums.nl kiezen. Spirituelemediums.nl verbindt er zich toe de gegevens van de aanvrager niet door te geven aan derden, behoudens aan de zelfstandige spiritueel medium die werd gecontacteerd.

Spirituelemediums.nl vraagt de spirituele mediums om een omschrijving van zichzelf, alsook om hun specialiteiten op paranormaal vlak. Wij controleren de spirituele mediums met de grootste omzichtigheid, doch kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor incorrecte informatie op hun profielpagina. Spirituelemediums.nl kan geen garanties geven omtrent de dienstverlening en het advies van de getoonde spirituele mediums. Spirituelemediums.nl kan bijgevolg niet aansprakelijk worden gesteld voor zaken die voortvloeien uit het handelen van een derde, noch voor de adviezen die de zelfstandige spiritueel medium aflevert of niet (tijdig) aflevert.

Informatie op deze website vervangt geen persoonlijk advies of bijstand bij concrete gevallen.  U als bezoeker blijft volledig aansprakelijk voor de keuze van de door u geraadpleegde pagina's, getuigenissen, horsocopen, adviezen van spirituele mediums,... en voor de gevolgen van het gebruik dat u maakt van deze informatie.

De pagina’s, inhoud, horsocopen, getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, e-mailconsults... die de bezoeker raadpleegt of ontvangt via interactieve toepassingen een zuiver informatieve waarde.  Alle gegevens op de website worden door Spirituelemediums.nl met de grootste zorgvuldigheid nagekeken en onderhouden, waarbij enkel betrouwbare bronnen en de zelfstandige spirituele mediums worden aangewend.  Spirituelemediums.nl geeft geen garanties omtrent de nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie die via Spirituelemediums.nl wordt aangeboden.  Daarom wijst Spirituelemediums.nl alle aansprakelijkheid af ingevolge de toegang tot, de consultatie of het gebruik van de informatie, gegevens, inhoud, getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, telefoon -en emailconsults,... op de website en de toegang tot en het gebruik van onze (mobiele) interactieve toepassingen.

Wij doen er alles aan om de website Spirituelemediums.nl steeds raadpleegbaar te maken, behoudens perioden van technische en inhoudelijke onderhoudswerken aan de server, website of herstel van defecten en programmeerfouten.  Spirituelemediums.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige gevolgen door onbeschikbaarheid van de website of onderdelen ervan, traag laden van pagina's, van beperkingen in gebruik, virussen, malware,...

Spirituelemediums.nl bevat hyperlinks naar websites van derden en het staat u als bezoeker natuurlijk vrij deze websites te raadplegen. Wanneer Spirituelemediums.nl een hyperlink legt naar een andere website, betekent dit niet dat Spirituelemediums.nl deze site heeft goedgekeurd. Spirituelemediums.nl heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites waarnaar een hyperlink ligt en geeft geen garanties wat het advies, veiligheidsniveau, inhoud,... van deze websites betreft.  Spirituelemediums.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele gevolgen die de bezoeker zou ondervinden ingevolge het gebruik van deze gelinkte websites. Spirituelemediums.nl heeft geen controle over websites van derden of hyperlinks naar websites van derden.

De intellectuele eigendomsrechten op de website, de logo’s, de informatie, teksten, getuigenissen, horoscopen, user interface, kleurgebruik, interactieve toepassingen, … horen toe aan Spirituelemediums.nl en zijn tevens auteursrechtelijk beschermd.  Het kopiëren, aanpassen of wijzigen van een deel of van geheel deze website op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke toelating van Spirituelemediums.nl is verboden.  Inbreuken zullen burgerlijk en strafrechtelijk vervolgd worden.

Spirituelemediums.nl behoudt zich het recht voor om de tarieven van een e-mailconsult of de telefoontarieven te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving naar u als gebruiker toe.

Aangekochte credits in de Spirituelemediums.nl-account kunnen worden gecrediteerd na contactname via uw account, behalve voor credits die door Spirituelemediums.nl gratis aan de gebruiker zijn toegewezen. Credits zijn niet overdaagbaar aan derden.

U verklaart deze overeenkomst en disclaimer te hebben gelezen, begrepen en u gaat ermee akoord. U mag nooit tussen beide komen of proberen tussen beide te komen in de werking van de website Spirituelemediums.nl. U mag geen actie ondernemen die de belasting / traffic voor de website Spirituelemediums.nl overbelast.MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf spiritueel medium? | Consulenten Copyright © 2008 - 2024 spirituelemediums.nl. Alle rechten voorbehouden.


spirituelemediums.nl - Spirituele mediums geven spiritueel inzicht op al je vragen
Disclaimer spirituele mediumsTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 spirituelemediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  spirituele mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie spirituelemediums.nl mobiel.Spirituelemediums.nl
 

Spirituelemediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde spirituele mediums Paranormaal begaafd
  online spirituele mediums Online spirituele mediums
  Zelf spiritueel medium worden Zelf spiritueel medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door spirituele mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

spirituele mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Spirituele hulplijn
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende spirituele mediums
  Bronnen spirituele mediums Bronnen spirituele mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie

  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET spirituele mediums
  Telefoonconsult met spirituele mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met spirituele mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met spirituele mediums Fotoreading met spirituele mediums
  Goedkoper bellen met spirituele mediums Goedkoop bellen met spirituele mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door spirituele mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door spirituele mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door spirituele mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door spirituele mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door spirituele mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door spirituele mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door spirituele mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door spirituele mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door spirituele mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door spirituele mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door spirituele mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door spirituele mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door spirituele mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen